Er kapitel 7 konkurs for mig?

ændringer i konkurslovgivningen har efterladt mange at fejlagtigt tror, at de ikke længere kan erklære sig konkurs. Det er ikke sandt.

Et kapitel 7 konkurs kan også blive omtalt som likvidation; selv om de fleste tilfælde der er lidt hvis nogen faktiske likvidation involveret. Kapitel 7 omtales som likvidation fordi alle dine ikke-skattefritagne værdier konverteres til kontanter til at betale tilbage gæld gæld. Det er bedst at tale med en dygtig Texas konkurs advokat, hvis du er usikker på om kapitel 7 er den bedste løsning for dig.

I almindelighed, passer kapitel 7 bedste personer:

 med indkomst på eller under median statsniveau

 ikke kan tilstrækkeligt opfylde regninger og leveomkostninger hver måned

 at have ringe eller ingen aktiver ud over tøj og møbler

 ikke erklære børnebidrag eller underholdsbidrag

 uden bøderne for at overtræde loven

 uden indkomstskat gæld

 uden studerende lån til at tilbagebetale

Under kapitel 7 kan en enkeltperson eller virksomhed bede domstolene at slette tilgodehavender at skabe en frisk start. Så snart du filen konkursbegæring du er straks givet et ophold at forhindre kreditorer i at kontakte dig om at indsamle, pynt din løn, at tage dit hjem, køretøjer eller andre ejendomsrettigheder, og/eller lukke din forsyningsselskaber.

For at afgøre, om kapitel 7 er virkelig nødvendigt for dig som en debitor, skal du tage en kapitel 7 betyder test. Denne test sammenligner simpelthen din indkomst til medianindkomsten i dit geografiske område for din familie størrelse. Dette sikrer, at du, som en skyldner ikke forsøger at misbruge systemet. Hovedparten af debitorerne vil passere middel test. Kontakt en Texas konkurs advokat straks for at diskutere netop din situation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.