At finde følgesvend stykker er ligesom en skattejagt!

Leder du efter en følgesvend stykker til din dyrebare element kan være en sjov venture. Følgesvend stykker kan også gøre værdien af stykket, i visse tilfælde mere værdifulde.

Hvordan er, at du spørger? Tro det eller ej er der visse blade, der løber tør for print; der er simpelthen ingen arkiv til nogle af dine populære emner. Prinsesse Diana er et godt eksempel. Der var visse blade, der var i efterspørgslen efter hendes død, at de bogstaveligt talt var ikke engang er til rådighed for virksomheden at arkivere spørgsmålet og derfor spørgsmålet blev et samlerobjekt på det tidspunkt. Tag for eksempel de første år af Playboy i 1953 hele første år, alle 12 måneder, er nu værd godt over $12.000,00 har du mint condition spørgsmål.

Hvad er virkelig sjovt er at finde en følgesvend samlerobjekt, der tilføjer værdi, samt en historie; Det gør bare en vidunderlig præsentation hvis føjes til en autograf, du værner om. At finde følgesvend stykker er så nemt som at gå til en flygte marked mens på ferie, butik en lokal garage salg, en ejendom auktion eller endda en bog. Husk på de særlige stykke, som du har og begynde at søge efter elementer, der komplimenterer eller forholde sig til det.

Netop erhvervet Unbelievable Memorabilia to særlig autografer, som vi sætter meget højt, Sitting Bull og Anne Oakley på gamle spillekort, der kom fra Buffalo Bills Wild West Show. De begge har et stempel, der angiver, Buffalo Bill Cody, 1884, Souvenir, $1, amerikanske Wild West Show på et frimærke. Der er et andet stempel på Sitting Bulls kort, der hedder, John M. Burke, General Manager, Buffalo Bill’s Wild West. Autograf af Sitting Bull er værd en anslået $7.500. Autograf af Anne Oakley er værd et estimat af $2,500.00. Begge autografer er i hel stand og de kort, de er på er kun lidt misfarvet på grund af deres alder, ingen tårer, ingen rynker. I tilstanden af præsentation kort disse eksemplarisk. De fortælle ikke blot hele historien bag disse berømte mennesker af historie. Det er derfor forsker deres baggrund og finde ud af om disse mennesker er så spændende, for ikke at nævne at finde artefakter, der kan medtages i præsentationen. Kig efter disse berømte autografer i vores juni 2006 auktion ud come. Husk, jeg startede med bare to underskrifter på to spillekort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.