Åbn House Party planlægning

En ikke-traditionel part er åbent hus. Det er meget lig den traditionelle fest, men der er nogle forskelle. Vigtigst, åbent hus byder dine gæster større bekvemmelighed. Fordi åbne huse længere end traditionelle parter, dine gæster have et større vindue med mulighed for at besøge dig. Normalt, er åbne huse planlagt tidligere i dag end mange parter. Åbne huse er normalt dagtimerne anliggender.

Åbne huse kræver den samme mængde af planlægning som traditionelle partier. Fordi de er længere anliggender, er de normalt mindre struktureret. Længere tidsplanen tillader dine gæster til at komme og gå mere frit.

Åbne huse er store nabolag parter. Den mindre formel stil passer perfekt denne form for begivenhed. Det giver folk bor på samme gade interagerer frit uden at bekymre sig om en tidsplan. Dine naboer kan falde for et par minutter eller flere timer. Det er op til dem, hvor længe de forbliver. Dine gæster kan ankommer på forskellige tidspunkter i løbet af dagen.

Åbent hus tillader dig at have en part uden at skulle administrere sin progression meget. Det er normalt en uformel begivenhed, der kræver ingen struktur. Du blot afsætte en vis tid for åbent hus, der giver mulighed for dine gæster til at komme og gå lige når de har lyst. Fordi der er normalt behøver ingen aktiviteter du planlægger du ikke at bekymre sig om en tidsplan. På grund af den mere afslappede atmosfære, kan du have mere tid til at socialisere.

Husk på at åbent hus partier er længere end traditionelle partier. Derfor bør den mad du tjene holde op for hele varigheden af partiet. Fødevarer din tjener bør ikke ødelægge nemt. Sørg for at du har nok ekstra mad til at rumme uventede gæster. Nogle af dine gæster kan bringe flere folk, så vær parat til at gebyr et par ekstra gæster. Forretter og forskellige finger fødevarer er fantastisk til åbne huse.

Fordi åbne huse er lang anliggender, skal du have en masse energi til at holde partiet går hele dagen. Du bør forsøge at uddelegere så meget som du kan for at hjælpe dig med arbejdsbyrden. Indbydende gæster hele dagen kan være anstrengende, så Gem din energi.

Sidste tip: Sørg for dine gæster forstår at de inviteres til åbent hus og informere dem om varigheden af partiet på forhånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.